Klímatisztítás - gáz lefejtése-feltöltése

A klímaberendezés legnagyobb veszélyforrása a gombásodás.
Mivel a tavasz beköszöntével egyre sűrűbben használjuk autóinkban a klímát, ezért fontos, hogy a tiszta, friss levegő kerüljön az utastérbe. A hőcserélőn megtelepedő gombák spórái a szervezetbe jutva ideális helyet találnak a tütőben. Komoly légúti, akár halállal végződő problémát is okozhatnak.

Ezt megelőzendő évente legalább egyszer, lehetőleg a klímás időszak előtt, ki kell tisztítani speciális tisztítószerrel. Ezt el lehet végezni házilag is, de a komoly tisztításhoz speciális eszközre van szükség.
Ebben segít a Wynn’s Aircomatic készüléke.

A Wynn’s klímatisztító rendszer, egy megbízható és rendkívül hatékony módszert, a gépkocsi klímaberendezés ultrahangos tisztítását javasolja. A párologtató felületének kezelése ultrahanggal és aktív gőzzel történik, amelyet a gép még a legrejtettebb zugokba is eljuttat, elpusztítja a káros gombacsírákat, leoldja a baktériummaradványokat és egyben el is távolítja azokat a levegő rendszerből.  
 

Baktériumok által okozott szagok a légkondicionáló rendszerben
 

Probléma: A levegő által hordozott por és pollen ideális táptalaja a baktériumok elszaporodásának. A baktériumok felgyűlnek a légkondicionáló rendszerben. Amikor bekapcsoljuk a rendszert, ezek a mikroorganizmusok irritálják az utasokat. Orrfolyást, szemirritációt, torokfájást, hörghurutot és kellemetlen szagokat okoznak
Megoldás: Ultrahangos tisztítás

Kezelés:

- A gépkocsik teljes szellőztető rendszerét kitisztítja.
- Megelőzi a mikro-organizmusok növekedését a légkondicionáló rendszerben.
- Semlegesíti a légkondicionáló rendszerben levő kellemetlen szagokat.
- Megelőzi az allergiás reakciókat.

Az Aircomatic II készülék ultrahangos cellája 5 mikronnál kisebb apró cseppekké porlasztja a Wynn´s Airco-Clean folyadékot. Ez a párologtató hatékony tisztítását eredményezi.

A kezelés nem fedi el a szagokat, hanem semlegesíti és kiküszöböli ezeket. A kezelés automatikus, nem szükséges felügyelet. Semmilyen alkotóelem szétszedése nem szükséges.